Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.hauglandgh.no
Kjørmoveien 103, 4462 Hovsherad
post@hauglandgh.no

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Vi bruker Google verktøy til:

  • Utføre søkeanalyse for å analysere resultatene våre i Googlesøk med filtrering og sammenligningsmuligheter. Sjekke feil i HTML-koden med direkte henvisning til hvor de kan fikses. Sjekke døde linker på sidene dine og andre link- og serverfeil Google oppdager som  fikses. Sjekke hvor mobilvennlig sidene er i henhold til Googles ønsker og krav. Fjerne treff vi ikke ønsker på Googles resultatlister. Indeksere sidene på nytt (Nyttig om du har gjort store endringer på struktur, sider, innhold, design og mer, men også for mindre endringer.)

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor dine opplysninger sendes

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.